Romania, Arad, Lipova, nr 21
Coșul tău

Nu aveți produse în coș.

Produse la ofertă
Vezi mai multe
Procesare
Despre noi

Fructe născute din pasiune

Povestea noastră este un fel de “A fost odată ca niciodată…”. Când eram mici, bunicii ne duceau în livadă și ne învățau despre pomii fructiferi și despre fructe, ba chiar ne puneau la treabă să culegem și noi pe cele la care ajungeam sau ne ajutau să plantăm împreună copacii care urmau ca peste niște ani să dea rod.

Am crescut în picioarele goale, cocoțați în pom, mușcând din mărul doar șters de praf pe cămașă. În alte dăți puneam fetelor cercei roșii din cireșe bine coapte. Ce mai râdeam când cerceii ajungeau și ei să fie mâncați!

Ne-am făcut mari și am înțeles că o livadă bogată înseamnă muncă, cunoaștere și multă pasiune în același timp.
Eco2Life s-a născut din amintiri neprețuite și experiența a trei generații. Ne-am adaptat timpurilor printr-o gândire antreprenorială și vă punem pe masă fructe sănătoase, crescute ecologic.

Cei 12.000 de pomi fructiferi din livada noastră sunt doar începutul. Ne-am luat angajamentul să livrăm produse de calitate, să ne respectăm moștenirea și să iubim natura.
Află mai multe
Livada Eco2life
În livada noastră găsiți 12.000 de pomi fructiferi. Plantarea și îngrijirea lor se face prin metode tradiționale, în acelasi timp păstrând rigorile corespunzatoare standardelor ecologice. Ne dorim produse organice, proaspete și sănătoase, astfel încât fructele Eco2Life să aducă plus valoare în orice plan nutrițional.
Lucrăm să îmbunătățim în fiecare an rezultatele muncii noastre astfel încât să vă putem oferi o experiență culinară deosebită, cu beneficii importante asupra sănătății dumneavoastră și cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.
Află mai multe
Blog
Ultimele articole
Ai o intrebare?
Contactează-ne acum
Romania, Arad, Lipova, nr 21